KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANTER SØGES!

Untitled design big

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANTER SØGES!


Er du ved at uddanne dig indenfor PR, kommunikation, sociale medier, fotografisk kommunikation, grafisk design, interaktivt design eller kreativ kommunikation? Så har du lige nu chancen for at søge en lønnet praktikstilling hos Think PR for perioden 1. februar 2021 – 31. juli 2021. Vi tilbyder 1-2 praktikpladser på fuld tid. Interesseret? Så læs videre her!

Think PR er et kreativt kommunikationsbureau i hjertet af København med et stærkt digitalt ry. Hos os kommer du til at arbejde med både danske og internationale kunder – private såvel som offentlige – inden for bl.a. design, tech, finans og fødevarer. Vi vil gøre vores yderste for, at du kommer til at lave allermest af det, du synes bedst om. Samtidig skal du have mod på at kaste dig ud i forskellige typer af opgaver, så du kan lære PR- og kommunikationsbranchen at kende fra a-å.


Vi forventer, at du:

• taler og skriver flydende dansk og engelsk
• forstår dig på medier – især de sociale
• er analytisk og god til at sætte dig ind i komplicerede stofområder
• enten har et digitalt/grafisk/visuelt talent eller et journalistisk instinkt og en flydende pen
• er udadvendt og har mod på at tale med mange forskellige mennesker hver dag
• er selvstændig, voksen og ansvarsbevidst
• har en masse engagement og lyst til at lære


Vores tidligere praktikanter siger…

”Hos Think PR bliver man kastet ud i tingene og får lov til at gøre alt det, man har læst om på skolebænken. Opgaverne er mangfoldige, og hver dag byder på nye udfordringer. Man kommer virkelig rundt om et hav af kommunikationsopgaver, og jeg har lært rigtig meget. Jeg glæder mig endnu mere til at blive færdig med mit studie nu, hvor jeg har været i praktik hos Think PR!”
– Eydbjørt, RUC, Cand.Comm.

”Hos Think PR er der masser af frihed under ansvar. Hvis du viser, at du kan og vil, så får du også lov. Det betyder, at jeg har fået en helt uvurderlig erfaring med mange typer opgaver. Fra dag ét var jeg en del af teamet og derfor også med i alle processer - fra brainstorming af ideer til udvikling af færdige kommunikationsprodukter. Et praktikforløb ved Think PR kan klart anbefales!”
- Stine, CBS, Cand.merc.(kom).


Tip! Du kan følge med i vores nuværende praktikanters hverdag på Instagram @littlethinkers_DK eller hele kontorets hverdag på @thinkprdk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den eller de rigtige kandidater er fundet. Send din ansøgning til Karin Nørgaard på e-mail: karin@thinkpr.dk. Har du spørgsmål, så ring til Karin på 33 14 00 00.0 Comments

leave a comment